4 Temmuz 2017 Salı

web tasarim ucreti Malatya

 Web tasarım fiyatı şehirden şehire hatta ilçeden ilçeye değişmektedir. Bu makalemde sizlere Malatya web tasarım fiyatlarından örnekler verecağim.

Türkiye'nin hemen hemen her il'inde bir web hizmet şirketine ulaşmak mümkün olmasına rağmen firmalar arama motorları aracılığı ile Malatya ve Malatya dışındaki illerden en fazla web dizayn fiyatları Malatya kelimesini sorgulatıyorlar. Kişilerin tercihlerini Malatya firmalarından yana kullanmalarının en büyük nedeni Malatya tasarım firmalarının daha çok referansa sahip olmasıdır.

Her kuruluş hizmet almak istediği tasarım ajansının daha önce büyük kuruluşlara hizmet sunmuş olmasını ister. Bir ajans ne kadar kaliteli referansa sahip ise işinde o kadar kaliteli olduğu anlamına gelir.

Web tasarım fiyatı Malatya

Malatya web tasarım fiyatları web tasarım işlerinin oldukça revaçta olan bir iş olmasından dolayı birçok şehir'e göre daha uygun fiyatlıdır.

Malatya web tasarım ücretleri nedir?

Malatya web tasarım ücretleri firmaya göre farklılık göstermekle beraber aşağı yukarı ücretler şöyledir;

Kurumsal site tasarımları: 750-1.000 tl arası

Makale sitesi tasarımları: 750-1.000 tl arası

Haber sitesi tasarımları: 1.000-1.200 tl arası

E-ticaret siteleri: 1.000-1.500 tl arası

yukarıdaki ücretler sıfırdan hazırlanacak özel web tasarımlar için geçerlidir. Firmamızın fiyat politikası olup, ortalama değerleri içerir.

özel web tasarımları yukarıdaki gibi ücretlendirilirken, hazır web tasarımlar (wordpress tema, opencart tema vb. gibi) 50 tl'den başlayıp 1.000 tl'ye kadar değişiklik gösterir. Hazır web tasarım temaları için dijitalsat.com dijital ürünler sitemizi ziyaret edebilirsiniz.

En güncel fiyatlarımızı sitemizden inceleyebilirsiniz. Fiyat bilgileri için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Doğru web tasarım;

0212 664 55 32

0212 558 95 44

0531 500 95 44

destek@dogruwebtasarim.com

 

Etiketler: web sitesi tasarım Malatya, web site tasarımı Malatya, Malatya web hizmetleri, Malatya web paketleri, Malatya web hizmetleri

 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder